Create and paste API key from Tripletex

Before you can paste in the API user key, this must first be created in Tripletex.

Log in to www.tripletex.no and do the following:

1. Activate the Integrations module under Company -> My subscription

2. Go to My Profile -> Api Access

3. Click on New key at the bottom left

4. In the form, select the application GRIPR and enter a name and click create key.

5. Copy the key and go back to Gripr and paste key then click connect.

NB. Do not close the window with a key in Tripletex until integration in Gripr has been validated.

Integrasjonsmodulen i Tripletex

Sjekk at integrasjonsmodulen er aktivert på deres Tripletex konto ved å gå til Selskap og Mitt abonnement i hovedmenyen på venstre side, og deretter se under aktive moduler og tilleggstjenester om integrasjoner ligger der.

Hvis du ikke ser integrasjoner som forventet må du scrolle litt ned til moduler og tilleggstjenester og der finne integrasjoner og klikke på KJØP knappen.

Lag API nøkkel

Du har kontrollert at integrasjoner er aktiviert, så nå kan vi lage API nøkkelen som skal benyttes i Gripr.

1. Gå til Min profil -> Api-tilgang evt. Mer -> Api-tilgang

2. Klikk på Ny nøkkel nederst til venstre

3. I skjema som åpnes huker du av for tilpasset oppsett

• Velger alle tilganger

• Skriver inn Gripr som applikasjonsnavn

• Skriver inn Gripr API nøkkel som nøkkelnavn

• Klikk opprett nøkkel - IKKE LUKK NESTE VINDU!

4. Kopier så nøkkelen

• gå tilbake til Gripr og lim inn nøkkel

• gå tilbake til Tripletex og trykk Lagre

• gå tilbake til Gripr og klikk Koble til.

Instillinger for integrasjon

Nå som integrasjon mellom Gripr og Tripletex er aktivert kan vi hente ned informasjon fra Tripletex og deretter vil systemene oppdateres automatisk.

I skjema som dukker oppetter at du klikket på koble til anbefaler vi at du aktiverer alle punktene. Dette er valgfritt, men ønsker du full automatik mellom Gripr og Tripletex må disse være på (grønne), men dette er valgfritt.

Hent data fra Tripletex

La oss nå importere all din data fra Tripletex til Gripr slik at alt er oppdatert før du begynner og bruke Gripr for fult.

Importer helst i denne rekkefølgen for optimal virkning:

1. Gå til ansatte

• Klikk på MER

• Klikk på Importer brukere og vent til den er ferdig

2. Gå til kontakter og fanen kunder/leverandører

• Klikk på MER

• Klikk på Importer kunder/leverandører og vent til den er ferdig

3. Gå til kontakter og fanen kontaktpersoner

• Klikk på MER

• Klikk på Importer kontaktpersoner og vent til den er ferdig

4. Gå til prosjekter

• Klikk på MER

• Klikk på Importer prosjekter og vent til den er ferdig

5. Gå til innstillinger og produkter

• Klikk på MER

• Klikk på Importer produkter og vent til den er ferdig

Nå som du har import alt fra Tripletex kan du begynne å bruke Gripr for fult med automatisk oppdatering i sanntid begge veier.

Bra jobbet og lykke til.