Velg filer fra bibliotek

Det er mulig og aktivere 2 moduler, HMS og KS og hvis en eller begge av disse er aktivert vil det bli opprettet mapper automatisk for disse modulene.

Når man står inne i en av disse 2 mappene og trykker på last opp får man et valg om å kunne velge filer fra et bibliotek.

I biblioteket har man tilgang til en rekke HMS og KS maler som er laget av profesjonelle konsulenter hvor malene også revideres med gjevne mellomrom. Når du velger en eller flere filer/maler så vil du ta en kopi av disse og filene vil bli plassert i HMS og KS mappene dine.