Flytt en mappe

En hvilken som helst mappe kan flyttes til andre mapper. Hold muspeker over mappen du ønsker og flytte og trykk på sjekkboksen på venstre side, da vil du se en meny på høyre side med mulighet for å flytte mappe.

Når du skal velge destinasjon for hvor mappen skal flyttes er det greit og være klar over at mapper med enkelte rettigheter ikke kan flyttes hvor som helst. Trykk på bekreft når du har valgt hvor mappen skal flyttes.

Når en mappe flyttes, vil også alt innhold flyttes.

Systemmapper kan ikke flyttes!