Last opp filer til boligmappa

Inne på prosjekt må man navigere til filer og der velge hvilke filer man ønsker og laste opp til Boligmappa.

• Marker den filen/filene du ønsker og laste opp

• I meny som vises, klikk på Boligmappa symbolet

• I skjema som vises, angi alle felter og bla deg gjennom sidene ved å trykke på neste. Når du har vært gjennom alle sidene, trykk på last opp. Når filen/filene er ferdig lastet opp vil du se et symbol under navnet på filen.

Finner man ikke ønsket rom, kan man lage nytt rom direkte ved å trykk på feltet rom, og deretter opprette et nytt rom