Hvordan opprette et skjema

Et skjema kan oppretts på flere måter:

1. Fra Skjemaer

2. Fra Skjemaer på et Prosjekt

3. Fra en Oppgave -> Vis detaljer -> Skjemaer symbolet i høyremenyen -> Deretter klikk på + symbolet

Når det gjelder punkt 1 og 2 så oppretter man skjema på samme måte, i oversikten over alle skjemaer så er det en blå knapp på høyre side som heter FYLL UT SKJEMA. Ved å trykke på denne får man opp en dialog med maler som kan benyttes. Velg en mal og trykk på FYLL UT SKJEMA og man vil bli sent inn på skjema hvor man kan fylle ut.

Skjema lagres automatisk hele tiden så det er ikke behov for å lagre selv.

Når det gjelder punkt 3 så kan man på en oppgave, åpne detaljer og deretter trykke på skjema symbolet i høyremenyen og der trykke på + symbolet for å velge mal fra en dialog før man velger og fylle ut skjema.