Lag et opptak

Et bilde sier mer en 100 ord, men hva med video?

En video sier mer enn noe annet, og vi har laget en funksjon ved hjelp av vår partner Loom, hvor man enkelt kan laget et video opptak når man forhåndsviser en fil.

Når opptaket er ferdig laget får man mulighet til og kopiere en link som kan deles med en hvilken som helst bruker via e-post, kommentar osv.

Som bruker kan du lage de første 5 opptakene gratis, der etter må man lage en konto hos Loom, som er og anbefale på det sterkeste.