Kombiner flere filer til en PDF

Naviger til filutforsker hvor som helst i Gripr og finn den første filen som skal være med i kombineringen. Til høyre for filens navn må man trykke på 3 prikker-symbolet og velge Legg til for sammenslåing.

Når første fil legges til for sammenslåing vil du se en meny dukke opp nederst midt på siden, og nå kan du navigere i filutforskeren og finne alle filer man ønsker og kombinere.

Når alle filer er valgt kan du i menyen trykke på fil-symbolet og et nytt vindu vil dukke opp med en oversikt over alle filer som er valg for sammenslåing.

Sorter filer

Før du gjennomfører selve sammenslåing kan du sorter filene i den rekkefølgen som er mest naturlig og ønsket ved å klikke og holde en fil og dra den ditt du ønsker.

Sorter alle filer slik du ønsker før du går videre.

Angi navn på PDF

Nå som filer er sortert kan du angi et navn for PDF`en som man skal lage. Når navn er angitt kan du trykke på velg hvor du vi lagre.

Du får nå opp et vindu som gir deg muligheten til og velge hvilken mappe du vil at PDF`en skal lagres. Når du har valgt mappe for hvor filen skal lagres kan du trykke på sammenslå og lagre.

Nå vil systemet kombinere alle filer du har valgt og lage en PDF med innholdsfortegnelse og lagre filen på ønsket lokasjon. Når prosessen er ferdig vil du motta en e-post med varsel og link til filen.