Samhandle på skjema

Når et skjema fylles ut kan det ofte være behov for at andre personer må involveres slik at besvarelsen blir så god som mulig. Det er mulig på alle spørsmål og opprette oppgaver som kan tildeles en annen bruker en deg selv, og på denne oppgaven vil det foreligge en link til skjema hvor det også er da mulig og samhandle via kommentering.

En oppgave som er laget på et skjema vil dukke opp i oversikten over alle oppgaver, men vil ha en farget status på venstre side. I oppgave detaljer ligger link til skjema spørsmål.
En bruker som blir tildelt en slik oppgave får varsel på e-post og i app.