Fiken - hvordan fungerer det?

Med integrasjon til Fiken vil du bruke mindre tid på å skrive inn informasjon flere steder og du vil oppleve en sømløs oppdatering av informasjon når noe blir opprettet eller oppdatert.

Denne informasjon blir oppdatert:

1. Kunder/leverandører

2. Kontakter

3. Prosjekter

4. Produkter

5. Faktura utkast i Fiken

Hvordan fungerer integrasjon

Først må integrasjon aktiveres via innstillinger -> integrasjoner. Her må du klikke på aktiver og deretter logge inn med samme brukernavn og passord du bruker i Fiken.

Når integrasjon er aktivert er det anbefalt at du importerer alle dine data fra Fiken slik at Gripr har siste oppdaterte opplysninger. Importer i denne rekkefølgen for å raskest komme i gang:

1. Kunder/leverandører

2. Kontakter

3. Prosjekter

4. Produkter

Når dette er gjort vil også disse bli oppdatert når nye endringer blir gjort enten i Gripr eller i Fiken.

Opprett fakturagrunnlag i Fiken

Når du legger til forbruk av materialer eller timer ved bruk av produkter på en oppgave som er tilknyttet et prosjekt eller direkte på prosjektet, kan disse produktene enkelt overføres til Fiken som underlag for en ny faktura.

Gå til prosjektet du skal fakturere og finn de produktene som skal overføres, marker disse og høyreklikk for å få frem valget om å opprette et fakturautkast. Når du klikker på denne vil produkter bli overført og du vil umiddelbart se i Gripr at disse får en ny status.

Går du til Fiken vil du der finne fakturautkastet med de produktene du sendte over.