Brukerroller

Det finnes 4 roller slik det er nå

• Systemeier

• Admin

• Admin HR

• Bruker

Systemeier er den som opprettet systemet og har alle rettigheter til og gjøre alt og se alt.

Admin er en bruker som har fått utvidet rettigheter til og se og gjøre nesten alt. Det en admin ikke kan gjøre er å slette et system og se privat innhold som systemeier har laget.

Admin HR er en bruker som også har tilgang til mappen Brukere i tillegg til de rettigheter en Admin har.

Bruker er en bruker som har tilgang til det brukeren selv oppretter og det brukeren blir tildelt av informasjon.