Inviter bruker på nytt

Kanskje den du inviterte ikke har svart på invitasjonen, eller kanskje mailen har blitt slettet ved en feiltakelse. Fortvil ikke, du kan invitere brukeren på nytt:

1. Gå til brukere

2. På høyre side for hver bruker er det et symbol med 3 prikker, klikk på dette symbolet og i menyen som vises velg Inviter på nytt eller du kan høyreklikke for å se samme meny.

3. En invitasjon via mail er nå sendt til denne brukeren, og alt som behøves nå er å akseptere invitasjonen