Hvordan invitere eksterne personer til prosjekt?

På prosjekt i Gripr kan du invitere eksterne personer hvor dem får en bruker og tilgang til å utføre en rekke ting. For å få til dette må man benytte kontaktpersoner, så man må først sørge for at kontaktpersoner er lagt til på selskapsnivå.

Gå til prosjekt og kontakter - der kan du legge til kontaktpersoner fra selskapets kontaktpersonregister. Når en kontakt er lagt til kan man definere deres ansvarsområde.

Når kontakter er lagt til på prosjekt kan du gå til deltagere og der klikke på rediger deltagere og deretter legge til kontakter som finnes på prosjekt som en bruker. Person vil da bli invitert hvor person får e-post med link for å lage passord. Person vil ha tilgang til både web og mobil app med begrenset innsyn.