Hvordan koble time aktiviteter mot regnskaps aktiviteter?

I Gripr kan du enkelt velge hvilke time aktiviteter i deres regnskap en time aktivitet i Gripr skal kobles, dette er nødvendig skal man overføre timer senere.

Under innstillinger -> system kan vil du hvis regnskapsintegrasjon er aktivert se en egen kolonne for Regnskaps aktiviteter. På hver enkelt time aktivtet kan du velge hvilke aktiviteter som skal kobles mot hverandre.

Når du kobler time aktiviteter vil Gripr kun vise de tilgjengelige aktivitetene fra regnskap basert på om de er aktive, interne eller prosjekt relatert.