Hvordan legge til flere time aktiviteter?

Logg inn i Gripr og gå til innstillinger -> System, her vil du kunne tilpasse hvordan deres time aktiviteter skal være.

Her kan du lage nye aktiviteter for internt bruk og for prosjekt. Ønsker du å åpne for registrering av tillegg kan dette også aktiveres og man lager da time aktiviteter for tillegg for internt bruk og for prosjekt.

Gjør du en feil kan du enkelt trykke på tannhjul-symbolet på høyre side av en aktivitet og slette evt. deaktivere time aktiviteten.

I timelisten vil systemet automatisk tilby de timeaktiviteter som er tilgjengelig basert på om man setter et prosjekt eller ikke.