Hvordan tilpasse Dashboard i Gripr?

Dashboard i Gripr er personlig og kan tilpasses til hver enkelt bruker basert på hva som er viktig for nettopp deg.

Få rask oversikt over enkle oppgaver med Huskeliste, hvor deres kjøretøy og verktøy befinner seg via Autogear eller status på alle sjekklister, avvik og endringersmeldinger.

Hvordan fungerer det?

For å tilpasse Dashboard må du klikke på knappen Tilpass øverst til høyre, da settes Dashboard til redigeringsmodus og en liste med Widgets blir synlig på venstre side.

Du kan nå enten fjerne eller legge til Widgets basert på ditt behov, du kan også dra og flytte widgets og endre størrelsen.

Når du har gjort dine endringer må du klikke på lagre for at Dashboard skal bli aktivert.