Rediger dokumenter med Microsoft Office

Gripr er sømløst integrert med Microsoft Office hvor du kan lage nye eller redigere Word, Excel og Powerpoint filer.

For å opprette nye dokumenter klikker du på opprett ny og velger type dokument du ønsker å lage. Et nytt vindu åpner seg og du kan begynne å skrive, dokumentet lagres automatisk og flere kan redigere samtidig.

For å redigere et dokument kan du enten høyre klikke å dokumentet og velge åpne med, eller du kan velge åpne med når du forhåndsviser dokumentet.