Gå til hovedinnhold

Vilkår for henvisningsprogram

Velkommen til Gripr`s henvisningsprogram! Dette programmet er utviklet for å belønne våre trofaste kunder som hjelper oss med å vokse ved å anbefale Gripr til andre virksomheter. Nedenfor finner du vilkårene for å delta i programmet.

  1. Kvalifisering for Belønning
    For å kvalifisere for en belønning, må en ny kunde kjøpe et betalt abonnement hos Gripr ved bruk av din unike henvisningslenke eller rabattkode. Belønningen i form av rabatter vil bli tilgjengelig umiddelbart etter at det nye abonnementet er aktivert.

  2. Rabatter
    Rabatten per faktura er begrenset til 70% av totalbeløpet, det vil si at man kun henvise maksimalt 7 bedrifter per måned. Skulle man henvise til flere slik at rabatten overstiger 70% får man ikke dette utbetalt.

  3. Varighet av rabatter
    Rabatter har ingen utløpsdato. Rabatter gjelder lisenskostnader og plattformavgift, ikke kostnader knyttet til e-signering eller andre transaksjonskostnader.

  4. Restriksjoner
    Henvisninger kan ikke benyttes mellom selskaper innad i samme konsern, og du kan ikke benytte din egen henvisningskode for å oppnå rabatter.

  5. Endringer i Vilkårene
    Gripr forbeholder seg retten til å endre vilkårene for henvisningsprogrammet når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår nettside og gjøres umiddelbart gjeldende.

Takk for at du er en del av Gripr-familien og hjelper oss med å spre ordet om våre løsninger! Ditt bidrag er uvurderlig i vår fortsatte vekst og suksess.